Fotfolket...

Igår hade jag en dag i svaghetens tecken. Jag socialiserade med medelklassen. Lägre medelklassen... Ändå började kvällen propert med middag för två i aristokratins högborg på Östermalm. Middagen som bjöds kan skådas nedan och bestod av ett glas trevligt rött, och en "kantarelldoftande fläskfile". Efter det vart det ett par kalla tjeckiska i Jockes kombinerade salong och gemak. Allt som allt, helt i min smak.



Men efter att arbetarklassen fått fira att Sveriges lowclass hero avgjort en fotbollsmatch med en skenbensspark så gick det snabbt utför. Kollektivtrafik med destination Malmskillnadsgatan (som sig bör en glad lördag) vart bussbyte och ett industriområde. Anledningen? Ja, i korthet (i likhet med hennes kjol) var det pga denna kvinna och vad jag antar var Jockes vilja att inte behöva betala för sig på Malmskillnadsgatan.

Istället fick vi betala 130"bagare" för omkring 10minuter med dålig musik på en bakgård. För efter 10minuter var redan Jocke påväg till Haninge, men först efter att jag tvingat till mig hans lägenhetsnycklar efter att inte ha lyssnat till "men du kan väl stanna här, jag är tillbaka om en timme eller två." Kvinnan? i fråga var denna skapelse. Jag vill ta tillfället i akt att säga Grattis Joakim, det måste varit trevligt att vakna upp bredvid det där... Utan smink. Jag kommer att tänka på en annan Jocke. Pondus någon?  

Jocke...

Är fortfarande lite sur över att jag inte hamnade på Malmskillnadsgatan och klubb kalashnikov. Gick miste om Gypsypunk.

Efter hårda påtryckningar från diverse instanser har tyvärr bilderna i detta blogginlägg tagits bort på obestämd tid. Bilderna ansågs väcka allt för mycket anstöt för att få vara kvar på internet. Det ryktas om att bilderna framkallat ett fall av epilepsi samt varit den egentliga orsaken till de omtalade "svininfluensa dödsfallen"

Kommentarer
Postat av: Sir Abzent

Det va ju bilderna som gjorde hela inlägget! saknar verkligen bilden med pom-poms eller vad det va =)



Men bäste Baron Von Bullshit, borde inte en kämpe för det fina folket veta att det stavas: Aristokrati ;)

2009-09-06 @ 14:13:29
Postat av: fröken s

men vad hände med publiceringsrätten? lägg ut bilderna igen, på en gång! sverige är fortfarande en demokrati utnyttja det så länge du bara kan!

2009-09-06 @ 22:18:35
Postat av: Sir Abzent

Den försvunna bilden låg kvar i telefonens cashminne... Säljes till högstbjudande =)

2009-09-10 @ 19:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0